Zahradní krby Provence

 

Na území Provence, francouzské oblasti známé svým rustikálním šarmem a idylickými krajinnými scenériemi, se vytvořila jedinečná tradice venkovské architektury. Jedním z nejcharakterističtějších prvků této oblasti jsou zahradní krby ve stylu Provence. Tyto krby nesou v sobě ducha Provence a přinášejí do venkovních prostorů jedinečnou atmosféru a eleganci.

Co jsou to krby ve stylu Provance?

Krb ve stylu Provence je kamenický krb, který je inspirován tradiční venkovskou architekturou Provence. Tyto krby mají typicky rustikální vzhled s hrubým povrchem a elegantními liniemi, které dodávají do venkovního prostoru pohodlí a šarmu. Jsou vyrobeny z přírodních materiálů, jako je kámen nebo cihly, což zaručuje jejich trvanlivost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám.

Proč se jim říká Provance?

Název “Provence” je odvozen od francouzské oblasti Provence, kde se tyto krby poprvé objevily. Provence je známá svým idylickým venkovem, slunečným podnebím a bohatou kulturou. Krby ve stylu Provence jsou jedním z charakteristických prvků této oblasti a představují spojení rustikálního venkovského stylu s elegancí a pohodlím.

Proč si vybrat krb ve stylu Provence pro váš venkovní prostor?

  • Rustikální šarm: Krb ve stylu Provence přináší do vašeho venkovního prostoru jedinečný rustikální šarm a atmosféru venkovského života.

  • Elegance: Tyto krby mají elegantní design a přispívají k celkovému estetickému dojmu vašeho venkovního prostoru.

  • Trvanlivost: Vyrobeny z kvalitních materiálů jsou krby ve stylu Provence odolné vůči povětrnostním vlivům a poskytují dlouhodobou spolehlivost.

  • Pohodlí a teplo: Kromě estetického dojmu poskytují tyto krby také příjemné teplo, které vám umožní užívat si venkovního prostoru i v chladnějších dnech.

  • Unikátnost: Každý krb ve stylu Provence je jedinečný, a tak dodává vašemu venkovnímu prostoru osobní dotek a originalitu.

Závěr

Zahradní krby ve stylu Provence představují ideální volbu pro ty, kteří chtějí přinést do svého venkovního prostoru šarm a eleganci francouzského venkova. S jejich rustikálním vzhledem, trvanlivostí a pohodlím jsou tyto krby skvělým doplňkem každého venkovního prostoru a zaručují nezapomenutelné venkovní zážitky.

Naše vybrané realizace zahradních krbů Provence

30
více jak 30 zkušeností v oboru
400
přes 400 realizací krbů a obestaveb
650
až 650 druhů krbů a kachlových kamen ve všech provedeních
50
více jak 50 realizací zahradních Krbů a kuchyní

Pavel Hradil

telefon: 582 330 932

mobil: 607 991 209

Adresa

Adresa

Západní 9

Prostějov – Krasice

Buďte s námi ve spojení na sociálních sítích