0

Žádné produkty v košíku.

Zahradní krby

 

Zahradní krby na míru jsou skvělým způsobem, jak přidat do vaší zahrady nebo terasy jedinečný prvek, který zvýší pohodu a atmosféru venkovního prostoru.

 

Zde jsou některé důvody, proč si vybrat zahradní krb na míru:

  1. Individualita a originalita: Zahradní krb na míru vám umožňuje vytvořit si jedinečný a originální design, který bude perfektně odpovídat vašim potřebám a estetickým preferencím. Můžete si vybrat materiály, tvary, velikosti a funkčnosti podle svých přání a potřeb.

  2. Vytvoření střediska společenského života: Zahradní krb se stává centrem společenského života ve vaší zahradě. Poskytuje ideální místo pro setkávání s rodinou a přáteli, grilování, vaření pod širým nebem nebo jednoduše relaxaci u ohně.

  3. Funkčnost a praktičnost: Zahradní krb na míru lze navrhnout tak, aby plně vyhovoval vašim potřebám využití. Může obsahovat grilovací plochu, varnou desku, úložný prostor na dřevo nebo další praktické prvky, které usnadní vaše venkovní aktivity.

  4. Kvalitní materiály a řemeslné zpracování: Při výrobě zahradních krbů na míru se obvykle používají kvalitní materiály, jako je kámen, cihly, ocel nebo beton. Řemeslné zpracování a precizní detaily zaručují trvanlivost a estetickou hodnotu krbu po mnoho let.

  5. Zvýšení hodnoty nemovitosti: Zahradní krb na míru může zvýšit hodnotu vaší nemovitosti a udělat z vaší zahrady atraktivní a funkční prostor, který bude lákat potenciální kupce nebo nájemníky.

Zahradní krb na míru je investicí do kvalitního a jedinečného venkovního prostoru, který přináší radost a pohodu vám i vašim blízkým. Navíc umožňuje přizpůsobit vaši zahradu nebo terasu přesně podle vašich představ a potřeb, což je neocenitelná výhoda.

Naše vybrané realizace zahradních krbů

30
více jak 30 zkušeností v oboru
400
přes 400 realizací krbů a obestaveb
650
až 650 druhů krbů a kachlových kamen ve všech provedeních
50
více jak 50 realizací zahradních Krbů a kuchyní

Pavel Hradil

telefon: 582 330 932

mobil: 607 991 209

Adresa

Adresa

Západní 9

Prostějov – Krasice

Buďte s námi ve spojení na sociálních sítích